Branza akadia conservata cu ghimbir si usturoi

Data | 00 0000
In toamna am facut cateva borcane de branza conservata, o premiera la noi in familie. Am facut doar vreo cinci-sase borcane, pentru ca nu am stiut cat de buna va iesi.
De curiozitate, am incercat mai multe variante, din care cea mai grozava mi s-a parut branza aromatizata cu ghimbir si usturoi.
Ce am facut: in borcanase mici, de mustar, bine spalate si curatate am pus cubulete potrivite de branza specialitate cremoasa (eu am ales akadia). Printre ele, am presarat bucatele de ghimbir proaspat, cativa catei de usturoi si boabe de struguri.
La sfarsit am adaugat un praf de boia dulce si am turnat ulei de masline, pana sus.
Am deschis borcanul dupa doua luni. Branza a devenit mai moale, aromata. Ghimbirul nu se simte decat suav, dar usturoiul a facut toti banii. Boabele de struguri au ramas intregi, au devenit mai dulci si usor intepatoare.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.