Lucruri pentru casa pe care sa le cumperi la inceputul toamnei

Lucruri pentru casa pe care sa le cumperi la inceputul toamnei
Instalarea toamnei nu inseamna doar ca temperaturile urmeaza sa scada, ci si ca este momentul sa faci niste achizitii pentru casa, care te vor ajuta sa ai grija mai bine de locuinta, de tine, de membrii familiei tale si de mediu.

De asemenea, anumite produse sunt mult mai ieftine toamna, asa ca ar fi bine sa profiti de oferte si sa cumperi destept. Cu siguranta ca membrii familiei tale iti vor multumi mai tarziu!

Lunile septembrie, octombrie si noiembrie sunt ideale daca vrei sa cumperi electrocasnice, obiecte de mobilier pentru curte, masini de tuns iarba si unelte.

In cazul electrocasnicelor, de exemplu, retailerii pun la bataie reduceri de pana la 70% chiar la inceput de septembrie, deoarece trebuie sa scape de produsele din colectiile mai vechi inainte de lansarea noilor modele care, de regula, are loc in a doua parte din septembrie si pe toata durata lunii octombrie. Si retailerii de utilaje pentru gradinarit adopta o strategie similara magazinelor care comercializeaza electrocasnice. Prin urmare, daca vrei sa-ti cumperi o motocoasa, un trimmer sau o masina de tuns gazonul, cel mai indicat ar fi sa o faci in primele saptamani de toamna, pentru ca atunci ai parte de cele mai bune preturi.

Nu uita de bioactivatori

Foloseste-te de lunile de toamna si ca sa te asiguri ca toate sistemele din locuinta ta functioneaza perfect inainte de instalarea frigului. Un astfel de sistem este cel de colectare si drenare a apelor menajere, care poate include si o fosa septica, daca locuiesti intr-o zona fara canalizare. Ca sa previi eventualele probleme care pot aparea la fosa septica pe timpul iernii, si nu numai, specialistii in instalatii recomanda sa utilizezi constant bioactivatorii. In cazul in care nu ai folosit biactivatori pana acum, ar fi cazul sa-ti cumperi astfel de produse. Bioactivatorii contin tulpini bacteriene, enzime si nutrienti care reduc cantitatea de namol si deseuri solide din fosa septica. De asemenea, bioactivatorii naturali elimina mirosurile neplacute de canal din locuinta si diminueaza riscul colmatarii fosei septice. Totodata, bioactivatorii sunt 100% naturali, contribuie la formarea unui ecosistem stabil si nu ataca tuburile de scurgere, ci ajuta la dizolvarea grasimilor depuse pe peretii acestora. Biactivatorii, disponibili sub forma de pudra sau lichizi, se folosesc foarte usor. Citeste cu atentie instructiunile de folosire si respecta dozajul recomandat.
 

Sursa foto: pixabay.com

Votati articolul

Lucruri pentru casa pe care sa le cumperi la inceputul toamnei
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 + 5 =