Izolarea cu spuma poliuretanica rigida

Izolarea cu spuma poliuretanica rigida
Spuma poliuretanica rigida este un material izolator folosit din ce in ce mai des datorita unor avantaje fata de polistiren sau vata de sticla.

Spuma poliuretanica se aplica prin suflare (sprayere), cu ajutorul unui compresor de aer. Procedeul este similar variantei de spuma poliuretanica la tub, uzuala, care se foloseste pe spatii mici la izolarea ferestrelor, gaurilor, tubulaturilor.

Cu ajutorul unui echipament special, o echipa poate realiza izolarea cu spuma poliuretanica rigida a unei suprafete de pana la 1.000 mp pe zi.

Acesta, alaturi de faptul ca se poate lucra pana la -15 grade Celsius, este principalul avantaj al spumei.

In plus, spuma poliuretanica adera pe orice suprafata, plana ondulata sau cu goluri. Este recomandata pentru suprafetele dificile, precum spatii inguste, case vechi din caramida.

Durata de viata este de 50 de ani. In plus, spuma este ignifuga, izoleaza fonic, este neutra chimic si nu afecteaza sanatatea omului (nu degaja compusi cancerigeni).

Un strat de 3 cm spuma poliuretanica rigida echivaleaza cu 10 cm polistiren, datorita densitatii mai mari. De asemenea, fiind aplicata in strat continuu, in cazul spumei dispar pierderile de caldura prin puntile termice care se formeaza la imbinarea placilor de polistiren.

Votati articolul

Izolarea cu spuma poliuretanica rigida
Rating:
Nota: 3.68 din 5 - 22 voturi.

Comentarii 5 comentarii

asul_kosteel 27 Octombrie 2015
http://superoferte.shopmania.biz/cumpara/kit-de-izolare-cu-spuma-poliuretanica-rigida-7476746rn de aici se poate achizitiona kit-ul pt.izolare!!!
arion 17 Septembrie 2012
Ca sa primesti un raspuns mai bine te lasi pagubasi
arion corneliu 17 Septembrie 2012
Cat ar costa izolatia exterioara de 3cm(200 m2) + izolatie acoperis mansarda(110 m2) -3cm
Razvan 04 Septembrie 2012
doresc sa stiu de unde se poate achizitiona un kit DIY pentru izolare.

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 4 =