Afaceri de top in agricultura - cele mai profitabile 17 afaceri la cheie agricole

Afaceri de top in agricultura - cele mai profitabile 17 afaceri la cheie agricole
Agricultura a fost si este o ramura care iese mereu in castig. Chiar daca perioada de criza nu s-a incheiat, uneori este seceta, alteori ploua prea mult, afacerile din agricultura raman profitabile. De ce? Pentru ca agricultura inseamna in primul rand hrana pentru oameni, de aici vin produsele care se consuma cel mai mult. De hrana avem nevoie zilnic.
Desi trebuie sa investeasca in cultivare si in terenuri sau poate intr-o sera sau cresterea animalelor, fermierii mai mici si mai mari, vor face profit cu siguranta. Nu te grabi, poti incepe de la un nivel mic, o ferma de subzistenta, sustinuta astazi prin fonduri europene si poti ajunge la un adevarat business agricol.

Daca vrei ca in urmatoarea perioada sa te axezi pe agricultura, aici avem cateva sugestii pentru afaceri de succes: Top cele mai profitabile 17 afaceri la cheie in agricultura

Poate iti doresti afaceri mai speciale cum ar fi: un centru de colectare a laptelui, eventual cu mica productie de branzeturi traditionale, o afacere bazata pe agricultura acvaponica sau o cultura de Delphinium.

A!! Nu ai auzit de Delphinium? Petalele acestor flori minunate sunt vedetele nuntilor din intreaga lume fiind denumite florile-confetti. La noi, mai sunt cunoscute, drept "balerina de gradina" sau "Nemtisor".

Micile petale de flori Delphinium Sunt 100% naturale si biodegradabile - ceea nu se poate spune despre bucatelele de hartie colorata, au culori minunate - roz, lila, albe sau violet, dau culoare si viata oricarui eveniment fericit din viata noastra.

In Romania, florile-confetti folosite la nunti sunt din import, iar costurile sunt destul de piperate. De ce nu ai profita de aceasta oportunitate de afaceri, prin cultivarea  florilor delphinium. Nu ai nevoie de o suprafata mare si exista o cerere in crestere pentru aceste petale. Investitia este minima: semintele sunt usor de procurat in magazinele cu articole pentru gradinarit. Scrie-ne, daca te intereseaza aceasta afacere?

Vrei o afacere cu care garantat sa dai lovitura in 2015?

Cultiva canepa sau inspira-te din Top17 afaceri la cheie in agricultura!

Traditia cultivarii canepii in Romania a reinviat! Anticipand potentialul extraordinar al acestui business, cunoscuti oameni de afaceri si-au infiintat deja plantatii de canepa: Dan Lazarescu, celebra creatoare de moda Irina Schrotter sau sportivul Ivan Patzaichin. Legislatia este astazi propice cultivarii canepii si afacerea este pe val.  

Daca iti doresti altceva, intra aici in Topul celor mai profitabile 17 afaceri la cheie in agricultura!

Iti doresc afaceri rodnice!


Zenobia Badescu
Articol realizat in colaborare cu www.afacerilacheie.net

Votati articolul

Afaceri de top in agricultura - cele mai profitabile 17 afaceri la cheie agricole
Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 1 comentarii

voicu claudia 14 Iulie 2014
As fi interesata pt infiintarea unei plantatii cu flori-confeti.pe ce suprafata ar fi rentabil sa incep?multumesc

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 + 4 =