Tratamente naturiste pentru abcesul dentar

Tratamente naturiste pentru abcesul dentar
Abcesul dentar este o inflamatie in jurul dintelui afectat, care presupune prezenta unei pungute cu puroi. In plus fata de medicamentele prescrise de medicul stomatolog sau in locul acestora, pentru cei care vor sa incerce numai remedii naturiste, se recomanda gargara cu diferite plante medicinale.

* flori de coada soricelului (Flores Millefolii) – infuzia calda, din 1 lingura de flori la 1 cana, se tine in gura 2-3 mminute si se repeta la fiecare ora.

* flori de musetel (Flores Chamomillae) – infuzia calda, preparata din 3 linguri de flori la 1 cana, se tine in gura 5 minute; operatiunea se repeta in fiecare ora.

* radacina de tataneasa (Radix Symphyti) are actiune cicatrizanta si antiinflamatoare. Decoctul preparat din 4-5 linguri la 1 cana se tine in gura 5 minute, in fiecare ora. * sunatoare (Herba Hyperici) este buna deoarece calmeaza durerile dentare. Se face gargara cu infuzie preparata din 2 linguri de planta la 200 ml apa.

Votati articolul

Tratamente naturiste pentru abcesul dentar
Rating:
Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 3 =