Scapa de durerile de spate cu ceai de salcie

Scapa de durerile de spate cu ceai de salcie
Un remediu mai putin intalnit in medicina populara de astazi este salcia, arbore a carui coaja contine o serie de ingredienti activi care combat durerile. Salicilina si populina sunt doua substante antinevralgice care scad febra si alina durerile reumatismale.
Ceaiul de coaja de salcie se prepara din zece grame de coaja maruntia la o cana cu apa clocotita. Ceaiul rezultat se dozeaza cu grija, din el consumandu-se trei linguri pe zi. Un decoct de coaja de salcie mai concentrat se poate folosi pentru tratamentul gatului (se face gargara in cazul infectiilor) sau pentru grabirea vindecarii ranilor. Tot de la salcie se mai folosesc si florile, din care se prepara ceaiuri sedative, relaxante, excelente pentru tratamentul insomniei.

Votati articolul

Scapa de durerile de spate cu ceai de salcie
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 2 comentarii

morosan 15 Noiembrie 2011
stie cineva pretul la ceaiurile de coaja de salcie?
gabi 15 Noiembrie 2011
este printre cele mai bune ceaiuri, folosesc de multi ani mai multe tipuri de ceaiuri pentru reumatism de la plafar dar cel de salcie chiar ajuta!

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 3 =