Coriandrul, mai mult decat un simplu condiment de bucatarie

Data | 00 0000
Coriandrul este folosit drept condiment in bucatarie, aceasta planta
aromatica fiind de baza in mai multe bucatarii traditionale de pe
glob. Ceea ce stiu putini este ca acest condiment are si proprietati
benefice pentru sanatate.
Coriandrul contine uleiuri esentiale si acizi, vitamine si minerale care trateaza raceala, anemia, indigestia, tulburari de piele sau afectiuni ale ochilor. Frunzele de coriandru au actiune tonica si stimulativa, motiv pentur care se recomanda sa fie consumate crude. Pentru a trata indigestia, greata si chiar hepatita, se face o infuzie din 1 lingurita de seminte de coriandru la 1 cana de apa fierbinte.
Stiai ca de la coriandru se folosesc toate partile plantei? Frunzele, semintele si radacinile se folosesc in prepararea diferitelor mancaruri si tratamente naturiste.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.