Coriandrul, mai mult decat un simplu condiment de bucatarie

Coriandrul, mai mult decat un simplu condiment de bucatarie
Coriandrul este folosit drept condiment in bucatarie, aceasta planta aromatica fiind de baza in mai multe bucatarii traditionale de pe glob. Ceea ce stiu putini este ca acest condiment are si proprietati benefice pentru sanatate.

Coriandrul contine uleiuri esentiale si acizi, vitamine si minerale care trateaza raceala, anemia, indigestia, tulburari de piele sau afectiuni ale ochilor. Frunzele de coriandru au actiune tonica si stimulativa, motiv pentur care se recomanda sa fie consumate crude. Pentru a trata indigestia, greata si chiar hepatita, se face o infuzie din 1 lingurita de seminte de coriandru la 1 cana de apa fierbinte.

Stiai ca de la coriandru se folosesc toate partile plantei? Frunzele, semintele si radacinile se folosesc in prepararea diferitelor mancaruri si tratamente naturiste.

Votati articolul

Coriandrul, mai mult decat un simplu condiment de bucatarie
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 - 2 =