Beneficii ale ceaiului de sunatoare

Beneficii ale ceaiului de sunatoare
Sunatoarea este o planta medicinala cu numeroase utilizari. Este folosita atat pentru afectiunile stomacului, cat si pentru calmare si refacerea echilibrului sistemului nervos.

Ceaiul de sunatoare este recomandat persoanelor nervoase, celor cu depresii usoare si persoanelor agitate. Cura cu ceai de sunatoare trebuie sa dureze operioada indelungata. Este benefica pentru refacerea echilibrului hormonal si a sistemului nervos. Amelioreaza starile de anxietate, imbunatatind calitatea somnului. Contribuie la o relaxare optima si mentine buna dispozitie.

Infuzia de sunatoare se obtine dintr-o lingurita de planta uscata maruntita la o cana de apa clocotita. Se lasa 10-15 minute si se consuma de preferinta neindulcita, dupa fiecare masa.

De aemenea, consumul regulat de ceai de sunatoare regleaza circulatia sangelui. Ceaiul de sunatoare se administreaza si in cazul problemelor vezicii biliare.

Nu in ultimul rand, ceaiul concentrat este utilizat in tratarea diferitelor afectiuni bucale. Ca uz extern, sunatoarea este apreciata datorita proprietatii de a calma durerile. Uleiul de sunatoare cicatrizeaza arsurile.

Votati articolul

Beneficii ale ceaiului de sunatoare
Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 4 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 5 =