Generator Ultrasunete

Generator Ultrasunete
Alarma cu ultrasunete si raza de actiune de 260 grade
Este o alarma care emite ultrasunete iar acestea alunga de pe o distanta cuprinsa intre 300 - 450 m² rozatoarele: soareci, sobolani, dihori, etc. Un plus al acestei alarme il ofera cele doua difuzoare, in locul unui singur, ca in cazul celorlalte dispozitive. Fapt care face ca unghiul de emisie al ultrasunetelor sa fie de 260 grade. Urechea umana nu poate sesiza aceste ultrasunete, in schimb ele sunt perfect sesizate de rozatoare, iritandu-le auzul, iar in acest fel ele se vor indeparta cat mai mult de aceste unde. Pentru eficienta maxima este recomandat ca aparatul sa functioneze continuu timp de 10-15 zile, dupa care se lasa sa functioneze preventiv. Aparatul nu este daunator pentru oameni, animale sau pasari. Alarma este superioara altor metode de combatere a rozatoarelor (otravuri, capcane, etc.) nu polueaza mediul, punerea in functiune nu necesita calificare, utilizarea in timp este nelimitata, nu necesita intretinere, consum minim de energie. O alta caracteristica importanta este ca se poate utiliza acolo unde nu se pot folosi otravuri sau in combinatie cu metodele clasice. Alarma se foloseste si preventiv pentru a nu patrunde rozatoarele in anumite spatii. Pentru spatiile aglomerate se recomanda folosirea simultana a mai multor aparate, crescand astfel eficienta in spatiu respectiv. Instalarea si functionarea este foarte simpla, tot ce trebuie facut este sa respectam regulile generale pentru aparatele electrice. Difuzoarele trebuie pozitionate cu asigurarea unui spatiu liber pentru emitere. Functionarea aparatului este semnalizata de ledul rosu aflat pe partea frontala a dispozitivului. Ultrasunetele se reflecta de ziduri si de aceea daca doriti sa folositi dispozitivul si pentru alte incaperi (in limita spatiului de acoperire) se vor lasa usile deschise sau se va monta cate un aparat in fiecare incapere.

Votati articolul

Generator Ultrasunete
Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 1 comentarii

CHIRITA CONSTANTIN 26 Noiembrie 2012
Stimati DOMNI suntem interesati de un aparat de ultrasunete din oferta de pe net , dar din pacate datele tehnice oferite de prezentarea Dv sunt inexistente si nu ne determina inca sa-l cumparam.rnDorim detalii despre : tensiunea de alimentare , frecventa de lucru respectiv pretul .rnrnCu stima rnrnChirita Constantin

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 + 5 =