Idei de cadouri pentru Dragobete

Idei de cadouri pentru Dragobete
Desigur, un buchet de flori este cel mai obisnuit cadou, insa daca persoana careia vrei sa-l oferi este speciala, poate e nevoie de ceva mai mult... cum ar fi un ghiveci cu flori. Iata doua specii care se ingrijesc usor si care au un aspect intr-atat de interesant, incat pot deveni cadoul perfect.

Trandafirii pitici. Cunoscuti si ca trandafiri in miniatura, acestia pot inflori tot anul. Trandafirii sunt in sine un cadou romantic, o modalitate frumoasa de a exprima dragostea si afectiunea. Acesti trandafiri au nevoie de multa lumina indirecta, udari moderate (radacinile nu suporta pamantul ud), un pamant usor drenabil si se pastreaza cel mai bine in incaperi bine aerisite.

Orhideea. Sunt, de departe, cele mai frumoase flori. Despre ele se spune ca reprezinta frumusetea si ca sunt simboluri ale iubirii – ce alta floare se poate mandri cu aceste caracteristici? Nu uita insa ca, spre deosebire de celelalte flori de interior, orhideele sunt plante exotice, epifite, adica au nevoie de conditii mai speciale: se cultiva in pamant grosier amestecat cu scoarta, se uda numai cand acesta incepe sa se usuce, iubeste umiditatea atmosferica si trebuie amplasata intr-o incapere cu o buna circulatie a aerului.

Votati articolul

Idei de cadouri pentru Dragobete
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 - 2 =