Tarta intoarsa cu banane
Ingrediente:
aluat de foietaj
5 banane
1 lamaie (zeama)
100 g zahar
50 ml apa
30 g margarina pentru prajituri
2 pachete zahar vanilat
Preparare:
Zaharul se pune la fiert cu apa. Se adauga sucul de lamaie. Tava de
tarta se unge cu unt sau margarina, apoi se toarna sucul de zahar si
lamaie. Bananele se curata de coaja si se feliaza, apoi se aranjeaza
in forma, cat mai inghesuite; se pudreaza cu zahar vanilat. Deasupra
se intinde o foaie de foietaj, iar marginile se indoaie peste forma de
tarta, apoi se taie si se baga in interiorul tavii. Se baga la
cuptorul preincalzit, pentru 20-30 de minute. Cnad e gata, se scoate,
se lasa 3 minute sa se raceasca si apoi se rastoarna pe un blat de
lemn sau un platou. Se serveste cu frisca, fulgi de nuca de cocos sau
de ciocolata.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.