Supa-crema de conopida (de post)

Data | 04 Decembrie 2012
Este una din cele mai gustoase si sanatoase supe, se face repede si se serveste calda sau rece, cu crutoane.
Ai nevoie de:
1 ceapa
1 conopida
1 morcov mare
1/2 ceasca telina cubulete
4 cartofi
2 litri apa
2-3 linguri de faina
1 legatura patrunjel
sare si piper
Taie ceapa felii si pune-o la calit in putin ulei, intr-o oala inalta. Cand isi schimba culoarea, adauga morcovul si telina taiate cubulete si apa suficienta cat sa le acopere; lasa sa fiarba 15 minute, apoi adauga conopida taiata bucati, cartofii si acopera totul bine cu apa. Se lasa la fiert pentru inca 30 de minute.
Dupa ce s-a racit, se paseaza in blender sau cu un mixer de mana, se potriveste de sare si piper. Se serveste cu patrunjel tocat si crutoane.
Pofta buna!
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.