Sufleu de mere

Data | 00 0000
Deserturile cu mere sunt foarte des preparate. Atunci cand placinta cu mere devine obisnuinta, o solutie ar fi sufleul cu
mere - un desert dulce si parfumat, ce poate fi consumat simplu sau
ornat cu fructe, frisca sau inghetata.
Ai nevoie de:
120 g unt
8 oua
250 g zahar
120 g nuci sau migdale
6 mere
un praf de sare
Preparare:
Untul, zaharul si sarea se freaca bine. Se adauga galbenusurile pe
rand, nucile putin prajite si pisate; la final se incorporeaza
albusurile batute spuma. Merele se curata de coaja si miez, se taie
cubulete si se incorporeaza in aluat. Se unge cu unt o forma de tort
(yenna, silicon sau o tava obisnuita de tort), se toarna compozitia si
se da la cuptor pentru 30-45 de minute. Se serveste cald sau rece.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.