Salata de cartofi taranesti

Salata de cartofi taranesti
O reteta simpla si traditionala pentru mesele romanilor; se prepara rapid si este extrem de gustoasa, practic fara sa mai aiba nevoie de nici o reclama.

Ingrediente:
800 g cartofi
2 cepe mici
100 g piept de pui, sunca sau carnaciori taiati mic
Ulei
Sare si piper dupa gust
Patrunjel

Preparare:
Cartofii se spala si se pun la fiert cu tot cu coaja, in apa cu sare, unde se lasa timp de 15-20 de minute (nu foarte mult pentru ca se sfarama).

Intre timp, se curata ceapa si se taie marunt, la fel si carnea. Cartofii raciti se decojesc si se taie cubulete. Toate ingredientele se amesteca usor intr-o salatiera, se potrivesc de sare si piper. Se servesc cu patrunjel presarat deasupra.

Votati articolul

Salata de cartofi taranesti
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 2 =