Prajiturele cu fructe uscate

Prajiturele cu fructe uscate
Fructele uscate se pot consuma ca atare sau sub forma de prajiturele. Putem astfel prepara o reteta simpla si rapida.
Avem nevoie de 100g unt sau margarina, 1 pahar zahar pudra, 2 oua, 1 varf de cutit sare, un sfert de pahar lapte sau apa, 1 pahar de curmale tocate sau orice alte fructe uscate de dimensiuni mici, un pachetel zahar vanilat si 2 pahare da faina. Untul sau margarina se freaca spuma cu zaharul dupa care se adauga pe rand ouale intregi batute dinainte, sarea, vanilia si laptele. La sfarsit se incorporeaza faina impreuna cu praful de copt si amestecata apoi cu fructele. Aluatul se aseaza cu lingurita in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace, la foc potrivit, 10-15 minute. Prajiturelele se pudreza calde cu zahar vanilat.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 - 1 =