Prajitura cu visine - acum si toamna!
Am folosit pentru o tava de prajituri sase oua. Pentru inceput, am separat galbenusurile de albusuri. Separat, am batut spuma albusurile impreuna cu zaharul. Galbenusurile le-am frecat cu ulei, un paharel de apa, zahar vanilat. Le-am amestecat apoi cu albusurile batute spuma si am omogenizat, turnand o cana cu faina.
Crema obtinuta (ca o smantana groasa) am turnat-o intr-o tava, iar la suprafata am pus visinile fara samburi. Am copt lucrarea jumatate de ora, in cuptorul incins.
Visinele congelate sunt usor de folosit
Pentru ca am foarte multi visini in curte si pentru ca pur si simplu sunt indragostit de aceasta prajitura, in fiecare primavara pun pungi cu visine spalate si curatate de samburi in congelator. Reteta ramane aceeasi, doar ca visinele trebuie dezghetate cu cateva ore inainte, in putina apa calda.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.