Fursecuri cu visine

Ingrediente:
2 3/4 pahare faina
1 1/2 pahar zahar pudra
1/2 ligurita bicarbonat
50 g unt moale
2 oua
2 pachetele zahar vanilat
1 pahar visine curatate de samburi si taiate jumatati, pudrate cu zahar
1 pahar curnale sau stafide (tocate marunt)
1 pahar nuci tocate
un varf de cutit de sare
Preparare:
Se freaca untul moale cu faina, zaharul vanilat si sarea; se adauga
ouale intregi, bicarbonatul si se amesteca bine. La final se
incorporeaza fructele. Tava se unge cu unt si se presara cu faina, se
aseaza gramajoare de aluat cu lingurita, cam la 5 cm una de alta, iar
deasupra se pune cate o jumatate de nuca. Se dau la cuptor, la foc
potrivit, pentru 10-15 minute.
(ca masura, este folosit un pahar cu capacitatea de 200 ml)
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.