Salata de quinoa cu branza si ardei
Data | 00 0000
Are putine grasimi, o aroma bogata si e numai buna de mancat la pranz sau seara.
Ai nevoie de:
450ml apa
150g quinoa
ulei de masline
1 ardei mare rosu
75g branza
4 fire de ceapa verde sau 1 ceapa alba
1-2 rosii
1 lingurita patrunjel
1-2 linguri suc de lamaie
2 lingurite miere (optional)
seminte de floarea soarelui, de in sau nuci (optional)
Cum se procedeaza:
Apa si quinoa se pun la foc mediu si se lasa sa fiarba 12-15 minute
sau pana cand lichidul este absorbit. Quinoa fiarta se rastoarna
intr-un castron si se lasa sa se raceasca.
Ceapa si ardeiul taiat marunt se frig intr-o tigaie cu putin ulei de masline, apoi se adauga peste quinoa. Se presara deasupra branza faramitata si patrunjelul, rosiile taiate bucati mici, se toarna sucul de lamaie si se adauga si ingredientele optionale, dupa gust.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.