Cum sa folosesti cat mai eficient colturile sufrageriei tale

Cum sa folosesti cat mai eficient colturile sufrageriei tale
Sufrageria este cea mai importanta incapere dintr-o locuinta. Prin urmare, indiferent daca stai la casa sau la bloc, ar fi indicat sa utilizezi la maximum suprafata sufrageriei tale, inclusiv colturile. Afla, in continuare, cum poti sa folosesti cat mai eficient colturile sufrageriei tale.

Profita de caldura unui semineu

 

In cazul in care locuiesti la casa, o varianta foarte buna ar fi ca, intr-unul dintre colturile sufrageriei tale, sa amplasezi un semineu.  Poti alege fie un semineu electric, fie unul pe lemne, in functie de preferintele tale si de modul in care este construita casa. Deasupra semineului ai putea sa asezi un tablou si cateva decoratiuni, cum ar fi niste statuete din ceramica sau niste vaze cu flori.

 

Televizorul se potriveste perfect intr-unul dintre colturile sufrageriei

 

Nu este obligatoriu sa pozitionezi televizorul pe mijlocul unuia dintre peretii sufrageriei, asa cum fac foarte multi oameni. Profita de unul dintre colturile livingului si asaza televizorul acolo. Cumpara un corp de mobilier care sa se incadreze perfect in locul unde vrei sa pozitionezi televizorul.  Daca nu gasesti o piesa de mobilier potrivita, alege sa-ti faci una pe comanda.

 

Canapele iubesc unghiurile ascutite

 

Cumpara o canapea moderna sau un coltar modern si vei profita la maximum de unul dintre colturile sufrageriei tale. Daca suprafata sufrageriei tale este generoasa, poti sa achizitionezi si o canapea si un coltar. Cand vine vorba despre coltarul din living, ai putea opta pentru unul prevazut cu spatiu de depozitare sau pentru unul extensibil, daca obisnuiesti sa primesti musafiri la tine acasa.

 

Amenajeaza un colt pentru citit

 

Intr-unul dintre colturile sufrageriei ai putea sa asezi un fotoliu tapitat, inalt si extrem de confortabil, de care sa profiti cand vrei sa citesti. O alta idee ar fi sa asezi doua scaune si o masuta de cafea – un aranjament ideal pentru momentele in care doresti sa discuti ceva important cu un membru al familiei sau cu un prieten.

 

Adauga plante

 

Alege sa adaugi mai multa „viata” in sufragerie si cumpara cateva plante, pe care sa le asezi intr-unul dintre colturile luminoase ale incaperii. Dracena este o planta perfecta pentru sufragerie, deoarece este impunatoare, eleganta si, tototodata, nu necesita foarte multa apa.

Votati articolul

Cum sa folosesti cat mai eficient colturile sufrageriei tale
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 + 5 =