5 lucruri de care sa scapi la curatenia de primavara

5 lucruri de care sa scapi la curatenia de primavara
Daca te-ai hotarat sa iei in serios curatenia de primavara si sa faci ceva cu tonele de reviste, fotografii vechi, caiete, pliante, haine vechi sau maruntisuri, ai la dispozitie mai multe variante: le arunci, le donezi sau le organizezi pe categorii, astfel incat sa scapi de aspectul dezordonat din casa.

Pentru ca spatiul de depozitare este extrem de valoros, mai ale sin locuintele mici, lucrurile si obiectele trebuie bine sortate, astfel incat sa fie pastrate numai cele de care mai este nevoie. In general, se pot arunca:

* cutiile vechi de carton, ramase de la aparatele electrocasnice sau de la obiecte mai mici precum tabletele sau telefoane; dupa cum probabil stii, cartonul se recicleaza, deci trebuie dus la pubele speciale sau donat unor persoane care il pot refolosi.

* aparatura stricata poate fi aruncata sau dusa la punctele care colecteaza metal (daca este cazul); daca numai ai inlocuit un model mai vechi de blender, televizor, poti dona aparatul vechi.

* farfuriile si canile de ceramica ciobite pot fi aruncate si ele (o alta varianta este sa le ciobesti in bucati mici si sa le folosesti intr-un mozaic; daca nu poti avea mai mult de 12 invitati la o masa, atunci nu are rost sa ai mai mult de 12 seturi de tacamuri.

* in ceea ce priveste revistele, ziarele sau pliantele, decupeaza articolele care te-au interesat si pastreaza-le in plicuri separate; hartia trebuie apoi dusa la un centru de reciclare sau la pubelele speciale.

* hainele vechi, dar care inca mai pot fi purtate pot fi donate nevoiasilor; cele imposibil de pastrat, pot fi transformate in carpe de sters pe jos.

Votati articolul

5 lucruri de care sa scapi la curatenia de primavara
Rating:
Nota: 3 din 5 - 3 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 4 + 5 =