Reconditionarea unui dulap vechi, in dulap decorativ in stil rustic

Reconditionarea unui dulap vechi, in dulap decorativ in stil rustic
Ai primit mostenire de la bunica un dulap vechi si nu stii ce sa faci cu el? Ai salvat de la distrugere un dulap vechi si interesant, insa nu stii exact cum anume va arata in casa, alaturi de celelelte piese de mobilier? E simplu: un dulap vechi si greoi poate fi transformat intr-un dulap de vase, decorativ, care va da un aspect rustic oricarei camere.

Ideea vine de la RecapturedCharm.com si presupune folosirea mai multor materiale. Proiectul poate deveni insa mult mai simplu si mai ieftin, adaptat unei familii cu buget minim. Astfel, materialele necesare sunt:

* o cutie cu vopsea (daca doresti sa schimbi culoarea dulapului);
* doua manere cu aspect vintage (daca nu le are din start);
* o plasa de tantari (dintr-un material mai bun si de calitate, pentru ca va conta foarte mult aspectul final).

Dulapul se curata de praf, daca e nevoie, si se smirgheluieste si vopseste, daca se doreste schimbarea culorii; pentru un aspect rustic, dupa ce se usuca, vopseaua se poate smirghelui usor pe alocuri. Usile, de obicei facute din oglinzi sau placaj inramat in lemn masiv, trebuie desfacute; oglinzile sau placajul se desprind usor si in locul lor se prind bucati de plasa, pe interior. Se monteaza apoi manerele cu aspect rustic.

Cand e gata, dulapul poate fi folosit pe post de bibluioteca sau dulap de vase. Daca obiectele din interior sunt aranjate frumos, aspectul final va fi deosebit.

Votati articolul

Reconditionarea unui dulap vechi, in dulap decorativ in stil rustic
Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 1 =