Transforma o masina de cusut veche intr-o masuta practica

Transforma o masina de cusut veche intr-o masuta practica
Am avut, ramasa de la bunica mea, o masina de cusut Singer, in stare buna. Pentru ca de cusut nu se punea problema sa ma apuc, mi-au ramas doua variante: sa scap de ea sau sa o adaptez nevoilor mele.

Pentru ca, recent, mi-am reconfigurat sediul firmei, am verificat daca se poate transforma masina de cusut intr-o piesa de mobilier, in acelasi timp modificand cat mai putin din original.

Spre surprinderea mea, tot ce am avut de facut a fost sa desfac doua suruburi, care mentineau fixa partea superioara a masinii de cusut, mecanismul propriu-zis. Nu a trebuit sa stric nimic. Am obtinut, astfel, o masuta grea, stabila, care suporta fara probleme greutatea unui copiator mediu sau a unui fax.

Dimensiunile mici si rotile montate din constructie o fac o mobila practica si, in acelasi timp, interesanta, care confera spatiului un aer de antichitate.

Pentru ca in partea superioara a ramas un gol, a trebuit sa croiesc un capac din OSB, care l-a acoperit perfect. As fi putut folosi un blat cu care sa dublez, practic, toata tablia, dar am vrut sa ramana lemnul original la vedere.

Votati articolul

Transforma o masina de cusut veche intr-o masuta practica
Rating:
Nota: 3.88 din 5 - 4 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 + 5 =