Un nou produs inovativ pentru zidarie fara termoizolatie suplimentara

Un nou produs inovativ pentru zidarie fara termoizolatie suplimentara
Incepand cu luna iunie, sectorul constructiilor din Romania poate utiliza noua solutie inovatoare de inalta calitate de la Wienerberger, Porotherm 36,5 TermoPlus – bloc ceramic slefuit cu insertii de vata minerala bazaltica.
Zidaria realizata cu Porotherm 36,5 TermoPlus aduce un plus de confort in cladiri si locuinte avand cea mai buna performanta termica si prin mentinerea temperaturii optime in locuinta, indiferent de anotimp si in orice conditii.

Intrucat produsul confera o transmitanta termica a zidariei de 0,21 W/m²K nu mai este nevoie de un sistem de termoizolatie suplimentar. Combinatia dintre argila arsa si vata minerala bazaltica asigura o temperatura optima si calitatea aerului in incapere. In plus, sistemul de zidarie realizat cu blocul ceramic slefuit Porotherm 36,5 TermoPlus impreuna cu spuma adeziva Porotherm Profi Dryfix sau mortarul in rost subtire, ajuta constructorii sa execute lucrarile mult mai rapid si la temperaturi scazute de pana la -5℃.

Porotherm 36.5 TermoPlus este un produs inovator pentru constructii la cel mai inalt nivel cu multiple avantaje:

• Tehnologie de ultima generatie pentru realizarea zidariei ceramice

Blocurile ceramice cu insertii de vata minerala bazaltica reprezinta o combinatie de materiale traditionale si tehnologii de ultima generatie, solutia finala fiind rezultatul experientei de peste 195 de inovatie al Wienerberger. Indeplinind cele mai exigente cerinte, blocurile ceramice Porotherm 36,5 TermoPlus permit un timp redus de executie si o zidarie curata si uscata care asigura caselor un climat sanatos si confortabil, pentru mai multe generatii.

• Microclimat sanatos pentru locuinte, din caramida facuta cu materiale naturale
Blocurile ceramice Porothern 36,5 TermoPlus sunt 100% naturale fiind realizate din argila si insertii de vata minerala, din roca vulcanica. Aceasta combinatie contribuie la calitatea aerului pentru o viata sanatoasa in locuinte fara mucegai.

• Proprietati excelente de izolare acustica
Sistemul de zidarie ceramica realizat cu Porotherm 36,5 TermoPlus are proprietati excelente de izolare fonica.

• Protectie impotriva focului
Blocurile ceramice Porotherm 36,5 TermoPlus sunt incadrate la cea mai buna clasa din punct de vedere al rezistentei impotriva focului, clasa A1.

• Utilizare si la temperaturi scazute
Folosirea spumei adezive Porotherm Profi DTYFIX permite executia zidariei mult mai rapid decat in mod traditional, astfel ca sistemul poate fi utilizat chiar si la temperaturi de pana la -5 grade C.

Foto: pixabay.com

Votati articolul

Un nou produs inovativ pentru zidarie fara termoizolatie suplimentara
Rating:
Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Comentarii 1 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 - 2 =