Transforma-ti garajul intr-o zona de relaxare

Transforma-ti garajul intr-o zona de relaxare
Te-ai gandit sa-ti transformi garajul intr-un spatiu recreativ sau destinat pasiunii tale? Oricum ti-ar placea sa-ti petreci timpul liber, garajul poate fi reinventat intr-o camera prietenoasa, perfecta pentru orice anotimp, hobby-uri sau relaxare.

Indiferent de noua utilitate pe care alegi sa i-o oferi, esentiala in acest proces este izolarea eficienta cu materiale care permit in acelasi timp realizarea unui design potrivit.

Daca iti doresti reamenajarea garajului, specialistii Knauf Insulation te sustin cu cateva idei de transformare pentru aceasta anexa a casei.

Camera de muzica

Se spune ca muzica se simte, nu se asculta. Iar pentru a simti muzica ai nevoie de echiparea garajului cu un sistem de sunet de ultima generatie unde volumul ridicat iti permite redarea complexitatii sunetelor. Insa, pentru a te bucura de muzica preferata sau pentru a repeta cu propria formatie, fara reclamatii din partea vecinilor, ai nevoie de o calitate superioara a materialelor de izolare acustica. In plus, este necesara mentinerea unui aer fara umiditate, pentru a nu afecta echipamentele tehnice. De aceea, izolarea termica este de asemenea importanta. Akustic Board, placa de vata minerala cu cele mai bune proprietati acustice este solutia potrivita!

Lounge-ul secret

La sfarsitul unei zile obositoare de lucru sau ca alternativa de relaxare intr-o dupa amiaza de weekend, garajul poate fi camera ta secreta de evadare. Amenajarea rapida, decorarea dupa propriile dorinte si asigurarea unui climat optim in interior sunt criteriile esentiale cand pornesti lucrarile. Poti sa obtii in timp scurt toate acestea cu solutiile de izolare a garajului oferite de Knauf Insulation. In acest fel, vei putea folosi camera din garaj pe tot parcursul anului, durata lucrarilor va fi redusa si tu te vei bucura mai repede de noul spatiu al casei tale. Solutia este Akustic Board, vata minerala cu proprietati acustice excelente!

Zona de creatie

Inspiratia este de multe ori o provocare. Iar pentru idei noi, ai nevoie sa te deconectezi de la rutina zilnica si sa te recreezi cu activitati care iti plac. Fie ca iti repari motocicleta sau masina preferata, garajul casei poate fi solutia ideala unde te poti bucura in liniste de hobby-ul tau. Transfomarea garajului intr-o ”zona de creatie” presupune imaginatie, dar si materiale de calitate atunci cand vine vorba despre izolare. Asa, poti pastra linistea ambientala din afara incaperii.

Orice varianta de transformare a garajului alegi, poti opta pentru termoizolatiile Heraklith-C si Heratekta-C3 de la Knauf Insulation care si-au dovedit eficienta in asigurarea unei atmosfere optime datorita proprietatilor foarte bune de izolare fonica si absorbtie a vaporilor, oferind in acelasi timp un design modern si versatil. Daca stii ca zgomotul din garajul tau va avea o intensitate ridicata, te poti gandi si la varianta placilor de Tektalan-HS care absorb zgomotele reducand in acelasi timp reflexiile acustice.

Ce zici? Iti transformi garajul?

Votati articolul

Transforma-ti garajul intr-o zona de relaxare
Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 3 =