Fatade moderne pentru cladiri comerciale

Fatade moderne pentru cladiri comerciale
Trebuie tratat cu foarte mare responsabilitate momentul in care hotarasti ca trebuie sa reinvestesti in afacerea ta. Stim ca si in afaceri, imaginea este foarte importanta, iar sediul businessului tau este de multe ori cartea de vizita.

O cladire moderna, amenajata corespunzător, poate face diferenta intre o afacere reusita sau un client care va pleca cu o parere negativa. Tocmai de aceea, cand vei considera ca a venit momentul sa-ti amenajezi sau renovezi sediul, trebuie sa nu faci rabat de la calitate.

 

Evident ca nu trebuie sa cheltuiesti o avere, dar este bine sa nu faci compromisuri prea mari. Tocmai de aceea trebuie sa te orientezi spre solutiile care imbina eficienta, aspectul si pretul intr-un pachet accesibil.

 

Peretii Cortina

 

Peretii cortina de la Master Prod sunt o solutie eleganta pentru exteriorul cladirilor comerciale si nu numai. Amenajarea fatadelor din sticla este unul dintre principalele servicii pe care aceasta companie, cu capital 100% romanesc, le ofera.

 

Durabilitate, protectie, eleganta si arhitectura deosebita sunt principalele caracteristici ale peretilor cortina. Aceste sisteme de fatade permit folosirea sticlei in pachete termoizolante cu diferite configuratii si grosimi.

 

 

Peretii cortina reprezinta denumirea uzualã pentru fatadele din sticla si aluminiu. Stabilitatea acestor structuri este asigurata doar prin rigiditatea formei proprii.

Această solutie va oferi un aspect modern cladirii dumneavoastra. In plus, panourile vitrate folosite au excelentele proprietati fono si termoizolante. Mai mult, panourile din sticla faciliteaza iluminatul natural si ofera o panorama larga a privelistilor din exteriorul cladirii.

STANDARD

Profile din aluminiu sunt vizibile atat pe orizontala, cat si pe verticala. Asta permite folosirea panourilor din sticla cu grosimi de la 6, la 42 mm.

SEMISTRUCTURALI

Ramele sunt fixate intre ele cu ajutorul montantilor. In jurul fiecarei rame este vizibila doar o foarte ingusta suprafata din profilul de aluminiu.

STRUCTURALI

Profilele orizontale si verticale nu sunt vizibile. Geamul este lipit de ramele fixe sau mobile, cu siliconul structural. Sistemele permit montarea de usi de acces.


Folosim tamplarie din aluminiu

Ramele de fixare sunt realizate cu tamplarie din aluminiu. Profile folosite au latimea vizibila de 50-55 mm, iar adancimea variaza intre 45-250 mm.

Acest produs este destinat cladirilor comerciale si publice, dar poate fi implementat si la constructiile rezidentiale.

 

Master Prod - Garantia lucrarilor

Master Prod va ofera o garantie de 1, pana la 5 ani la lucrarile implementate. Specialistii nostri sunt pregatiti sa va ofere consultanta in alegerea variantei optime pentru dumneavoastra.

In plus, pe toata durata lucrarilor veti primi un raport de activitate saptamanal, in care se vor consemna detaliat activitatile desfasurate in atelier si pe santier.

Master Prod va poate astfel oferi tarife avantajoase, promptitudine si produse calitative.

Votati articolul

Fatade moderne pentru cladiri comerciale
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 2 =