Teava inox panouri solare dubla dn25 pentru rezultate maxime in utilizare

Teava inox panouri solare dubla dn25 pentru rezultate maxime in utilizare
Teava inox panouri solare dubla dn25 este folosita pentru conectarea sistemelor solare la colectoare solare, echipamente de incalzire sau pompe de caldura. Astfel de tevi din inox pot fi instalate atat in casa, cat si in aer liber. Teava inox panouri solare dubla dn25 este proiectata pentru utilizarea in conditii agresive de temperaturi extreme si presiune ridicata.

 Este ideala pentru instalarea sistemelor solare si pompelor de caldura, precum si a altor lucrari de inginerie interna si externa. Referitor la izolatie, aceasta prezinta urmatoarele caracteristici

 • Izolatie din cauciuc cu celule inchise. Cauciucul poate rezista la cele mai ridicate temperaturi. 
 • Teava dubla din otel inoxidabil gofrata pentru conectarea colectorului solar, echipata cu un cablu de incalzire prin atingere.
 • Structura maxim gandita a conductei din otel inoxidabil ondulat preizolat asigura o instalare rapida.

Cea mai buna teava inox panouri solare dubla dn25 izolata

Dn25 este cea mai buna teava de otel inoxidabil izolata de pe piata, este rezistenta la radiatiile solare, nu se uda, nu se lipeste, nu se topeste, nu se descompune in pamant, ofera protectie pasari, este flexibila, gofrata iar durata sa de functionare este nelimitata.

Alegerea conductelor izolate termic, joaca un rol crucial in functionarea corecta si eficienta a intregului sistem de panouri solare.

Teava inox panouri solare dubla dn25 protectie pasari

Teava inox panouri solare dubla dn25 are o durata lunga de viata, ofera siguranta pentru drum, este rezistenta la influente agresive externe, ofera protectie pasari, lipsa de control in timpul functionarii, protectie impotriva inghetului, usurinta si eficienta in timpul instalarii - acestea sunt caracteristicile tevilor ondulate pentru conectarea panourilor solare. 

Teava inox panouri solare dubla dn25 flexibila

Teava flexibila din otel inoxidabil este realizata dintr-un material care prezinta multe avantaje, in special, flexibilitate intregului sistem. Acest lucru elimina necesitatea de a utiliza multe accesorii de conectare. In timpul instalarii, teava gofrata flexibila este indoita usor in maini, astfel incat nu este necesar sa folosesti instrumente speciale pentru acest lucru. Este folosit pentru conectarea sistemelor solare la colectoare solara, echipamente de incalzire sau pompe de caldura.

Teava inox panouri solare dubla dn25 gofrata

Teava inox panouri solare dubla dn25 gofrata este realizata din otel inoxidabil 316L si are o acoperire din plastisol rezistenta la mediu. Izolatia termica este asigurata de un material realizat pe baza dezvoltarii nanotehnologice de catre inginerii Aspen Aerogels. Materialul este listat in mod repetat in Cartea Recordurilor Guinness pentru caracteristicile sale:

 • duritate,
 • transparenta,
 • conductivitate scazuta la caldura,
 • rezistenta la temperaturi extreme,
 • absorbtie de apa la zero la suta,
 • densitate (doar de 1,5 ori mai mare decat densitatea aerului). 

Teava inox panouri solare dubla dn25 - Avantaje

Avantajele tevii de inox panouri solare dubla dn25 sunt urmatoarele:

 • Deconectare sigura a conductelor. Cand este deconectata, etanseitatea structurii este mentinuta.
 • Simplitate si usurinta de instalare: nu sunt necesare cleme pentru a o realiza.
 • Coeficient incredibil de scazut al conductivitatii termice a conductei - 0,014W / (mk). Un strat de izolatie termica de 5 milimetri grosime are aceeasi eficienta ca si un strat de cauciuc spumant cu 20 de milimetri grosime.
 • Volumul redus al conductei in timpul ambalarii poate reduce semnificativ costurile de incarcare, transport si depozitare.
 • Conducta dn25 este ideala pentru a fi instalata sub podea. Teava necesita mai putin spatiu, iar materialul reduce riscul de deteriorare a stratului de izolatie in timpul compresiei.

 

Teava inox panouri solare dubla dn25 este folosita pentru absolut toate obiectivele, de la intreprinderi industriale si agricole, pana la cabane si case private.

Votati articolul

Teava inox panouri solare dubla dn25 pentru rezultate maxime in utilizare
Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 4 =