De ce este important sa beneficiezi de un service autorizat pentru centrala

De ce este important sa beneficiezi de un service autorizat pentru centrala
Centralele termice sunt echipamentele care ofera cea mai eficienta forma de incalzire a locuintei, datorita confortului, randamentului si costurilor avantajoase.

Sunt disponibile intr-o gama variata de modele, alegerea modelului potrivit fiind raportata la suprafata casei care urmeaza sa fie incalzita, numarul persoanelor care locuiesc in casa, numarul camerelor si al bailor.


 

Centralele termice se aleg in primul rand in functie de suprafata locuintei care urmeaza sa fie incalzita deoarece fiecare model in parte are propriile reguli. De exemplu, centralele termice pe gaz pot fi montate doar in locuintele care sunt racordate la reteaua de gaze, la fel cum, centrala termica pe lemne poate fi montata doar intr-o casa la curte deoarece are nevoie de o camera speciala in care sa fie pastrata, la fel si lemnele. Centralele termice electrice sunt solutiile cele mai intalnite deoarece pot fi folosite indiferent de spatiu.


 

O centrala termica functioneza in parametrii normali, insa pentru siguranta serviciilor oferite este recomandat ca pachetul sa includa si un service autorizat din partea furnizorului.

Ce este o centrala termica Ariston si ce poate face un service autorizat


 

Centralele termice Ariston sunt concepute in Italia si datorita designului unic pot fi folosite cu usurinta, controlul si navigarea fiind foarte usor de facut. Ofera un control absolut asupra tuturor parametrilor de lucru si dispun de componente interne ce fac din serviciul de instalare si intretinere unul mult mai simplu. Centralele termice Ariston nu au un consum ridicat, chiar asigura o reducere de pana la 35% a valorii facturilor de gaz, spre deosebire de centralele conventionale, cu o vechime mai mare de 10 ani.


 

Centralele termice Ariston asigura o disponibilitate imediata a apei calde menajere prin intermediul cronotermostatului, care poate gestiona foarte usor temperatura camerei pentru un confort termic marit. Centrala poate incalzi si locuinte cu suprafete mari datorita dimensiunilor mari ale vasului de expansiune si geometriei optimizate a schimbatorului de caldura.


 

Un service Ariston autorizat asigura in mod constant orice verificari sau reparatii, atat in perioada de garantie a produsului, cat si dupa terminare, acesta fiind unul dintre factorii importanti pe care trebuie sa ii cunosti inainte sa faci achizitia finala.

Gama de servicii Ariston ocupa locul fruntas in vanzarile de centrale termice datorita gamelor variate de produse, dar si datorita sericiilor de service si reparatii centrale Ariston.

Serviciile de inalta calitate sunt puse la dispozitie de catre un personal calificat, specializat in reparatiile centralelor si autorizat sa faca orice modificare. Este recomandat ca orice operatiune, verificare a centralei termice sau orice mic defect sa fie facuta de un specialist autorizat din cadrul service-ului de reparatii. De asemenea pentru a te asigura ca functioneaza in parametrii normali este recomandat sa faci verificarile, dar si inspectia tehnica necesara anual.

Votati articolul

De ce este important sa beneficiezi de un service autorizat pentru centrala
Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 3 =