O noua moda: plantele la conserva

O noua moda: plantele la conserva
Italienii de la Microgiardini i-au suprins pe iubitorii de plante cu un nou produs. Ei au creat conservele de flori, un cadou inedit care se adreseaza in primul rand persoanelor mai comode si celor fara experienta in ingrijirea plantelor de apartament.

Conservele din metal, asemanatoare celor de legume din rafturile alimentarelor, contin seminte sau bulbi si un amestec special de substante nutritive. in momentul in care conserva este deschisa si ia contact cu aerul, florile vor rasari intr-un interval de cateva saptamani, neavand nevoie decat de lumina si putina apa. Firma producatoare ofera o garantie de 18 luni, astfel incat distribuitorii s-au declarat multumiti, nefiind nevoiti sa isi faca griji in privinta timpului de transport catre clienti.

Noutatea se bucura de un real succes, producatorul din regiunea Milano fiind prezent in 14 tari europene si avand intentia de a intra si pe piata din Romania. Printre speciile oferite in conserve se numara panselutele, floarea soarelui si urzicile ornamentale.

Votati articolul

O noua moda: plantele la conserva
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 - 1 =