Cum se pregatesc trandafirii pentru iarna

Cum se pregatesc trandafirii pentru iarna
Trandafirii au nevoie de ingrijiri speciale toamna, pentru ca frigul, umezeala si apoi gerul dauneaza tufelor. Iata cum se pregatesc trandafirii pentru iarna:
- toamna tarziu sau de cand vremea nu mai da semne de blandete si deja se asteapta inghetul, trandafirii pot fi acoperiti; - nu rupe fructele rosii ale tradafirilor; - infige un arac in preajma tufei de trandafiri si leag-o bine, pentru ca vanturile aprige de peste iarna sa nu o rupa; - daca vrei sa ii tai, trebuie sa stii ca trandafirii au nevoie de 6-7 saptamani de crestere libera de la ultima taiere si pana la venirea inghetului, asa ca ai grija cum si cand iti planifici aceasta activitate; - o data cu venirea toamnei, trandafirii nu se mai uda la fel de des; udarea se reduce treptat, astfel incat toamna tarziu nu mai au nevoie deloc de apa din alte surse decat ploaia naturala; - curata resturile din jurul tufei de trandafiri, pentru ca acestea pot adaposti boli si insecte daunatoare.

Votati articolul

Cum se pregatesc trandafirii pentru iarna
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 4 - 1 =