Ghimbirul, remediu miraculos pentru sanatate

Ghimbirul, remediu miraculos pentru sanatate
Ghimbirul este folosit de secole in medicina naturista pentru beneficiile pe care le ofera. Cunoscut pentru aroma sa inconfundabila, ghimbirul nu este util doar in bucatarie, ci si pentru tratarea diverselor afectiuni. Haideti sa descoperim, prin randurile de mai jos, de ce este bine sa consumam ghimbir!
Bogat in vitamina B6, magneziu, cupru si potasiu, ghimbirul este un remediu excelent pentru durerile de gat. Proapat sau macinat, ghimbirul are proprietati antiinflamatorii si va pune mai repede pe picioare atunci cand sunteti raciti.

Are un gust intepator si este un decongestionant foarte bun. Este recomandat pentru tratarea numeroaselor afectiuni: reumatism, indigestie, balonare etc.

Cercetarile au aratat ca ceaiul de ghimbir are proprietati antioxidante, prevenind fomarea cheagurilor de sange care provoaca atacurile cerebrale. In plus, ceaiul se prepara foarte simplu: se adauga o lingurita de pudra de ghimbir la o ceasca cu apa fierbinte. Se poate indulci cu miere.

Trebuie mentionat faptul ca aceasta planta miraculoasa contine o substanta numita gingerol care alunga stresul, tensiunea si anxietatea. Dupa cum observati, ghimbirul este un remediu naturist care asigura buna functionare a organismului, intareste imunitatea si confera o stare de bine. Actioneaza eficient asupra tranzitului intestinal si contribuie la detoxifierea organismului.

Totodata, imbunatateste circulatia sangelui si reduce tensiunea arteriala. Pentru sanatatea ta si a familiei tale apeleaza cu incredere la aceasta planta uimitoare.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 4 - 2 =