Ceaiul de ghimbir, elixir natural

Ceaiul de ghimbir, elixir natural
Radacina de ghimbir este un medicament folosite de sute de ani. Bogat in antioxidanti, calciu, fier, magneziu si potasiu, ghimbirul are proprietati de vindecare a multor afectiuni printre care indigestia, migrenele, crampele menstruale, stresul, raceala. Pentru a beneficia de toate astea, trebuie sa stii sa prepari corect ceaiul de ghimbir...

Ceaiul de ghimbir se prepara repede si isi face efectul rapid. In primul rand, ai nevoie de o radacina de ghimbir din care trebuie sa razi o bucata de aproximativ 2,5-3cm; altfel spus, 230ml de ceai se prepara cu 2 linguri de ghimbir ras.

Pune apa la fiert. O data ce da in clocot, adauga ghimbirul ras, lasa sa fiarba la foc mic pentru 10 minute si apoi da vasul deoparte. Inainte de servire, ceaiul se strecoara.

Ceaiul de ghimbir are o aroma extrem de puternica, aproape iute, ce poate fi usor modificata cu miere, lamaie sau folosirea altor frunze de ceai in timpul procesului de preparare.

Votati articolul

Ceaiul de ghimbir, elixir natural
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 4 =