Pensula, trafalet sau pistol de vopsit?!

Pensula, trafalet sau pistol de vopsit?!
Trafaletul stropeste sau se usuca intre folosiri, cand folosim pensula raman uneori fire de par pe suprafata vopsita....Aceste mici neplaceri ne fac sa ne orientam spre echipamente moderne, mai versatile.
Vorbim in acest caz de pistolul de vopsit. Magazinele de profil ne ofera o gama larga, functie de marca, putere, capacitate de incarcare a rezervorului de vopsea, lungime furtun, uz pentru hobby sau lucrari de anvergura. Modelele de top, cu pret pe masura dar adaptat calitatii, permit vopsirea rapida, uniforma si cu economie de vopsea de pana la 15%. Bineinteles lucrarea este gata de trei ori mai repede decat daca s-ar folosi o pensula de exemplu. Jetul de aer care grabeste uscarea stratului de vopsea aplicat si duzele de reglaj a cantitatii de vopsea imprastiate duc la aplicarea rapida a unui al doilea strat. Putem folosi o gama larga de vopsele, lacuri de protectie pentru lemn, baituri, pe baza de ulei sau de apa. Lacurile pa baza de rasini sintetice sau cele pe baza de apa trebuie diluate in procent de aproximativ 10%. Astfel, lucrarile noastre de renovare sunt mai rapide si bineinteles vor avea un aspect profesionist.

Votati articolul

Pensula, trafalet sau pistol de vopsit?!
Rating:
Nota: 3.46 din 5 - 12 voturi.

Comentarii 1 comentarii

Augustin 08 Februarie 2019
Este foarte bun pistolul, insa o solutie mai la indemana ar fi un trafalet de calitate ; eu cand am de vopsit, cumpar din online role de trafalet; rnIn ultimul timp am cumparat doar de aici:https://www.bricopoint.ro/scule-si-unelte-de-mana/zugravit-vopsit.html

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 4 - 1 =