Prajitura cu gem de caise
Data | 00 0000
Se prepara extrem de rapid si nu necesita prea multa munca. E gata in
mai putin de o ora, motiv pentru care o face prajitura perfecta pentru
musafirii neasteptati.
Ingrediente:
250 g margarina pentru prajituri
3 oua
250 g zahar
250 g faina
2 lingurite praf de copt
1 pliculet de zahar vanilat
Un praf de sare
8 linguri suc de portocale
100 g gem de caise
Procedeu:
Se porneste cuptorul. Faina se amesteca cu praful de copt. Margarina
la temperatura cameei se freaca bine cu zaharul, zaharul vanilat si
praful de sare. Se adauga pe rand ouale. Se incorporeaza faina, putin
cate putin, si apoi sucul de portocale. Se unge o tava cu unt sau se
dubleaza cu hartie de copt, se toarna compzitia si se da la cupor
pentru 15 minute. Se poate servi cu frisca.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.