Paste toscane

Data | 00 0000
Un pranz delicios, aromat si sanatos! Secretul pastelor toscane consta in garnitura de legume bine aromata cu tomate, busuioc, usturoi si ulei de masline.
Pentru sos avem nevoie de:
400 g rosii
100 g pasta de tomate
1 lingurita busuioc uscat
un praf de piper
2 catei de usturoi pisati
Pentru garnitura de legume:
ulei de masline
1 ceapa tocata marunt
1 dovlecel feliat
ciuperci
Se pune la fiert apa pentru macaroane. Toate ingredientele pentru sos se pun pe foc mic si se fierb pentru 20 de minute. Se pun pastele la fiert si se lasa pentru 8 minute, dupa care se lasa la scurs. Intre timp, se taie legumele si se frig intr-o tigaie inalta, pana cand ceapa devine usor transparenta (cam 4-5 minute); se adauga sosul de rosii, se amesteca si se mai lasa inca 10 minute.
Sosul se amesteca in paste si se serveste cald.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.