Macaroane cu branza la cuptor

Data | 00 0000
Usor de preparat, cu o aroma placuta si un joc interesant de texturi
intre crema de branza si macaroanele din crusta, aceasta reteta este
perfecta pentru serile in familie sau intre prieteni. Se poate manca
si a doua zi.
Ai nevoie de:
1 punga macaroane
300g branza
2 oua
100g unt
sos chilli
parmesan
sare
Cum se prepara:
Se fierb macaroanele conform instructiunilor de pe pachet - de obicei
e vorba de 8 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa. Cand
sunt gata, pastele se clatesc in apa rece si se lasa la scurs. Se
porneste cuptorul. Ouale se bat cu furculita si se incorporeaza in
branza rasa sau faramitata; apoi se amesteca deasupra si macaroanele.
Un vas termorezistent se unge cu unt, se toarna macaroanele, se taie
bucatele din restul de unt ramas si se presara parmezanul ras. Se lasa
30-40 de minute la cuptor si se mananca rece, ca atare sau cu sos
chilli.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.