Friptura de pui cu mere

Friptura de pui cu mere
Merge foarte bine cu o garnitura de legume asortate sau cartofi, precum si cu muraturi.

Ingrediente:
500 g carne de pui
4 mere
cimbru
rozmarin
ulei
sare si piper dupa gust
patrunjel

Preparare:
Carnea se spala bine, se taie felii, se presara cu sare si cimbru si se da la rece peste noapte. A doua zi, carnea se aseaza intr-o tava alaturi de merele taiate felii, se toarna o ceasca de ulei, se pune rozmarinul si se da la cuptor pentru 30 de minute. Friptura se serveste cu cartofi, legume si patrunjel proaspat.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 4 + 4 =