Cornulete haioase in forma de pasare
Data | 00 0000
Destinate mai ales petrecilor celor mici, cornuletele in forma de pasare facute in bucataria de acasa sunt un desert simplu, sanatos si nu foarte greu de obtinut.
Ingrediente pentru aluat: 3 cani faina, o ceasca de untura, un ou, zahar vanilat, o cana de smantana
Se amesteca ingredientele si se framanta bine pana se obtine un aluat consistent. Din aluat se formeaza apoi portii egale, care se ruleaza pana se obtin batonase de coca. Batoanele se innoada ca in imagine si se formeaza o pasare. Ochii pasarii se fac din stafide sau bucatele de rahat.
Se pun in tava, se ung cu putin unt si se dau la cuptorul incins.
Pofta buna!
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.