cocktail spaniol - AGUA DE VALENCIA

cocktail spaniol - AGUA DE VALENCIA
Votca, gin, sampanie, suc de portocale si putin zahar. Pare un cocktail pentru toata lumea, ei bine, nu este asa!

Ai nevoie de multa indemanare si precizie in a stabili cantitatile, deoarece rezultatul poate fi unul bomba: taria amestecului este mascata de aroma de fructe si putini sunt cei care rezista unei a doua cupe!

In mod clar, agua de valencia nu este o bautura pentru cei aflati in pauza de masa la birou. Este potrivita mai degraba pentru o seara de clubbing sau, de ce nu, pentru o ora - doua petrecute intr-un club de blues.

Ingrediente: suc proaspat de portocale, votca, gin, vin spumant, zahar

Mod de preparare: Pe fundul unei cupe se aseaza doua cuburi de gheata si se umple o treime cu suc de portocale. Se adauga apoi, in cantitati egale, votca, ginul, iar la urma vinul spumant.

Se pune zahar dupa gust, cu care se poate si orna marginea paharului umezita cu o felie groasa de portocala

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.59 din 5 - 11 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 2 =