Chiosc sau terasa? Ce alegi?

Chiosc sau terasa? Ce alegi?
Daca nu stii ce sa alegi intre un chiosc sau o terasa, iti oferim noi cateva sfaturi si idei. Ambele pot fi cumparate de-a gata sau instalate de specialisti, ori construite de la zero de tine...

Chioscul. Da un aer misterios si de poveste oricarei gradini, mai ales daca este instalat intr-o zona cu copaci sau verdeata multa. Daca nu iti poti cumpara unul, vei fi si mai mandru de gradina ta cand il vei construi singur. Chioscul de gradina este un loc special in gradina, pentru ca acolo se pot aduna prietenii intr-o seara ploioasa, acolo poti citi in liniste o carte sau iti poti bea cafeaua de dimineata. Daca ai o gradina mare, fa un chiosc de dimensiuni mari; daca insa beneficiezi de spatiu putin, construieste un chiosc cat de mic, in care sa incapa macar un scaun si o masuta mica. Deobicei, chioscurile sunt construite din barne si scanduri de lemn tratat contra intemperiilor si de cele mai multe ori se prefera culoarea natur a lemnului in locul vopselei.

Terasa. Daca nu iti place varianta chioscului, alege atunci sa iti construiesti o terasa, o podea de lemn sau ciment care vine in continuarea casei, insa ramane neacoperita si fara pereti. Magazinele de specialitate ofera o gama larga de mobilier de gradina, deci ai de unde sa-ti cumperi masa, scaune, sezlong si umbrela. Terasa nu ofera o buna protectie impotriva ploii, insa e cea mai buna solutie pentru plaja.

Votati articolul

Chiosc sau terasa? Ce alegi?
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 1 =