Mecanismele si sistemele rabatabile pentru paturi - solutia ingenioasa pentru casa ta

Mecanismele si sistemele rabatabile pentru paturi - solutia ingenioasa pentru casa ta
Mecanismele si sistemele pentru paturi reprezinta solutia optima pentru o casa eficient compartimentata.

Cu un pat care dispune de un mecanism de rabatare a somierei, dormitorul va fi mult mai spatios. Exista mecanisme pentru paturile de o persoana, pentru canapele sau pentru paturi de doua persoane.

In acelasi timp, sistemele de rabatare sunt foarte potrivite pentru depozitare. Aceste sisteme sunt destinate paturilor de o persoana sau paturilor de doua persoana

Sistemele de rabatare cu dubla miscare

Aceste sisteme de rabatare cu dubla miscare faciliteaza accesul proprietarului la dedesubtul patului, loc in care poate depozita obiecte voluminoase din casa. Este solutia potrivita mai ales pentru apartamentele mici, unde spatiile de depozitare nu sunt suficiente.

Modalitatea de functionare a acestor sisteme este simpla, astfel ca se ridica somiera la 45 de grade, obtinand acces complet la dedesubtul patului. In continuare, proprietarul poate sa alinieze somiera prin tragere – in acest fel, are posibilitatea de a aseza lenjeria de pat mult mai simplu sau de a accesa dedesubtul patului intr-o mai mare masura.

Sistemele de rabatare includ un set de balamale pentru partea stanga si partea dreapta, precum si un set de pistoane. Alegerea pistoanelor potrivite se face tinand cont de tipul patului, in felul urmator: ramele de pat de o persoana necesita pistoane cu puterea de 750 Newtoni, iar ramele de pat de doua persoane necesita pistoane de 1200 Newtoni.

Proprietarii nu trebuie sa isi faca griji cu privire la modalitatea de montare a sistemului de rabatare. Acesta vine insotit de instructiuni in acest sens si mai mult de atat, comerciantii Rame-Pat.ro sunt oricand pregatiti sa ofere toate informatiile necesare.

Mecanismele rabatabile pentru pat

Aceste mecanisme de pat sunt cu adevarat folositoare pentru dormitoarele cu dimensiuni reduse. Reprezinta solutia care va da impresia de o incapere mult mai spatioasa si luminoasa. Acest truc poate fi folosit si pentru alte incaperi din casa, precum sufrageria, avand in vedere ca o somiera se potriveste si unei canapele. Mecanismul este alcatuit dintr-o somiera metalica, 2 pistoane hidraulice profesionale, placute pentru partile stanga si dreapta, butoni cu adeziv pentru protejarea parchetului, coltare metalice cu acoperire, suruburi, piulite si dibluri. Proprietarii nu trebuie sa se ingrijoreze cu privire la modalitatea de montare a mecanismului rabatabil, avand in vedere instructiunile de utilizare si schitele de montaj de care dispun. Mai mult, specialistii sunt intotdeauna prompti la cererea clientilor legata de toate informatiile necesare.

Un astfel de mecanism este potrivit, mai ales pentru camera copilului. Acesta va dispune pe timpul zilei de spatiu suficient pentru joaca, in timp ce seara patul va fi pregatit pentru somn. Este o idee buna si pentru antreprenori. Cei care au gradinite ar putea opta pentru un astfel de sistem – in felul acesta, camera pentru somn va fi o camera perfecta pentru joaca sau studiu in timpul diminetii.

Patul se poate rabata cu ajutorul acestui mecanism in felul dorit de proprietar – pe latime sau pe lungime. De asemenea, comanda se da in functie de dimensiunea dorita a somierei metalice.

Votati articolul

Mecanismele si sistemele rabatabile pentru paturi - solutia ingenioasa pentru casa ta
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 - 2 =