Lustre LED pentru casa, rentabile in exploatare

Lustre LED pentru casa, rentabile in exploatare
Eficienta energetica, tehnologia moderna si iluminarea perfecta se reunesc sub design-ul inovativ al noilor lustre LED. Un exemplu bun in acest sens este magazinul online Led-Star, unde alegerea unei lustre cu LED aplicate sau suspendate nici ca putea fi mai simpla si mai avantajoasa.

Practice, usoare, foarte “la moda”, cu lumini calde, reci si naturale, lustrele cu LED infrumuseteaza orice locuinta si incanta privirea. Ele cresc exponential valoarea iluminatului zilnic, menit sa-i confere casei un aspect vibrant pozitiv.

Aceste corpuri de iluminat au, pe langa aspectul practic, un rol estetic important, conferind un ambient placut, oriunde sunt pozitionate – in living, camera, dormitor, bucatarie si hol, lustrele cu LED servesc drept sursa functionala de iluminat, avand un dublu rol, si anume, ca element decorativ si de efect, fie ca iluminat direct, pentru o mai buna vizibilitate.

Iluminare decorativa nelimitata cu lustre LED!

Cu lustrele LED de la Led-Star este atat de usor sa controlam atmosfera! Chiar si facturile la energie! Aici, lustrele LED sunt de cea mai buna calitate, iar portofoliul extins de corpuri de iluminat permite amenajarea locuintei in ton cu cele mai recente trend-uri decorative.

Materialele de fabricare, design-ul, dimensiunile, sursele de iluminare si destinatia de amplasare sunt principalii factori de care trebuie tinut cont pentru alegerea unei lustre LED perfecte.

Lustrele de metal se asorteaza foarte bine cu materialele reci/identice, iar cele din materiale calde precum lemnul merg de minune cu mobila, parchetul si culorile calde ale peretilor.

In magazinul cu corpuri de iluminat si becuri LED, lustra potrivita este aleasa in functie de stilul decorativ ales:

• Lustre LED moderne pentru spatii contemporane, caracterizate prin luminozitate, impact vizual, atmosfera aerisita si relaxanta;

• Lustre clasice care nu se demodeaza si se adapteaza cu usurinta oricarui ambient, in nuante moderate si discrete ce ofera acea senzatie de eleganta si echilibru in incapere;

• Lustre in stil industrial pentru firile mai nostalgice si creative, in cautare de efecte estetice spectaculoase si un decor primitor, retro.
 

Lustre LED practice

Indiferent ca sunt aplicate sau suspendate, lustrele cu LED pentru dormitor, bucatarie, hol, magazine comerciale, birouri, spatii hoteliere sau localuri publice duc la o scadere semnificativa a consumului de energie (cu aproximativ 40% fata de becurile economice) si permit un unghi de iluminare de pana la 360 de grade.

Acest tip de corpuri de iluminat vin la pachet cu o telecomanda care permite reglajul intensitatii luminoase - in cazul in care lampa este dimabila – sau chiar schimbarea temperaturii de culoare – de la lumina calda pana la cea naturala sau rece.

Totodata, tehnologia LED face ca puterea consumata din retea sa fie una din ce in ce mai mica, iar lumina oferita sa creasca exponential. Lustrele cu sursa inclusa aduc un plus de confort si sunt eficiente energetic, avand o durata de viata indelungata. Pe scurt, mai multa lumina cu o cheltuiala de bani mai mica.

Cat despre temperatura de culoare, ea este data de tipul incaperii, dar si de momentul zilei. Dimineata, se poate opta pentru o lumina rece spre neutra, iar seara pentru o lumina calda. Este unul dintre avantajele acestor lustre LED de la Led-Star, care nu vin cu o temperatura de culoare fixa si ofera toate cele trei spectre de temperatura.

Votati articolul

Lustre LED pentru casa, rentabile in exploatare
Rating:
Nota: 3.25 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 - 2 =