Decoreaza peretele cu o pictura originala

Decoreaza peretele cu o pictura originala
Peretii albi sau chiar cei vopsiti intr-o culoare intensa, sunt ceva obisnuit in amenajarine interioare. Mai interesante sunt picturile murale care devin din ce in ce mai cautate, ce-i drept, in mod special pentru camerele copiilor. Iata cum sa iti realizezi singur o astfel de pictura, pentru a decora sufrageria sau oricare alta camera intr-un stil modern...

In primul rand, trebuie sa stabilesti desenul pe care il doresti: poate fi o floare, un copac, cateva animale sau un text ori o suita de cuvinte cu mesaj motivational sau religios. Pentru ca vei realiza totul singur, alege desene simple, care se pot colora in nuante uni, dupa cum e si cel din imaginea articolului nostru.

Dupa ce ai ales desenul, urmeaza marirea acestuia si pregatirea supraferei de lucru. Incadreaza desenul intr-un caroiaj cu unitati de 1cm sau mai mult, pentru ca apoi sa poti mari unitatile in functie de marimea zonei pe care doresti sa o pictezi. Spala peretele cu un burete umed se aseaza o coala de hartie sub palma atunci cand treci la desenat. Traseaza linii usoare cu creionul pe perete si ingroasa numai conturul final.

Alege culori acrilice, daca doresti o pictura in culori vii, intense; altfel, poti desena la fel de bine si cu creioanele colorate, insa vei obtine un aspect pastelat.

Votati articolul

Decoreaza peretele cu o pictura originala
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 5 =