Cum trebuie amenajata camera un adolescent

Cum trebuie amenajata camera un adolescent
Camera unui adolescent este mai mult decat un simplu dormitor. Aceasta incapere este birou, dormitor si camera in care tanarul/tanara isi va primi prietenii/prietenele, deci fiecare zona va trebui valorificat la maxim.

Daca este o camera mica, un corp format din par suspendat si canapea sau birou in partea de jos va fi rezolvarea unei probleme spinoase: lipsa de spatiu. Patul nu mai trebuie imbracat in asternuturi colorate sau cu desene, ci mai degraba imbracat in culori neutre; in acest cadru, adolescentul isi poate alege singur obiectele decorative care ii plac: perne colorate, pleduri, plusuri, afise cu formatiile preferate, citate inramate sau pictate pe perete.

Pentru ca adolescentul poate veni acasa cu inca 2-3 prieteni, in afara de pat mai e nevoie de cateva taburete practice, care sa se poata strange si sa ocupe cat mai putin loc. O metoda alternativa sunt pernele de stat pe jos.

Se stie ca adolescentii nu pun pret prea mare pe curatenie si ordine, atunci cand trebuie sa o faca ei. Ca incaperea sa nu devina un munte de haine, dulapul trebuie sa fie destul de incapator si practic in acelati timp.

Peretii nu trebuie neaparat sa fie albi; adolescentii ar trebui lasati sa isi exprime creativitatea pe zonele mari si sa isi aleaga stilul care le place.

Votati articolul

Cum trebuie amenajata camera un adolescent
Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 1 comentarii

Anonim 11 Octombrie 2019
Imi place desenul

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 + 5 =