Cum amenajezi dormitorul in functie de marime

Cum amenajezi dormitorul in functie de marime
Amenajarea dormitorului intr-un stil care ti se potriveste, este foarte importanta pentru un vibe bun si linistitor. Daca vrei sa faci modificari in dormitor pentru a reimprospata atmosfera, primul lucru de care trebuie sa tii cont este marimea acestuia.

E adevarat ca un dormitor care nu iti pune la dispozitie un spatiu mare poate fi o provocare in amenajare, dar daca alegi cu atentie piesele, o sa transformi spatiul intr-un loc ideal de odihna.

Amenajarea unui dormitor mic

Un dormitor mic poate fi amenajat foarte bine daca alegi intr-un mod creativ si eficient fiecare obiect. Pozitionarea patului, a noptierei si a altor lucruri trebuie sa o faci intr-un mod care iti permite sa lasi si spatiu pentru a crea un mediu relaxant.

Patul este cel mai important element in orice dormitor. Atunci cand spatiul nu iti permite sa pui patul pe mijloc, este recomandat sa il lipesti de unul dintre pereti. Va fi o provocare pentru unul dintre cei care dorm in pat, sa foloseasca partea celuilalt, dar asa economisesti mai mult loc. Pentru o camera mica, centrul liber al camerei va fi ca o gura de aer, deoarece vei avea mai multa flexibilitate si manevrabilitate cu celelalte lucruri din dormitor.

In cazul in care ai o camera mica in care petreci mult timp, atunci poti opta si pentru un pat rabatabil. Sunt modele functionale si foarte giabile, deoarece poti optimiza foarte bine spatiul si transformi rapid dormitorul intr-o camera de zi. Poti alege un pat pentru dormitor, la DuMonde ai la dispozitie o intreaga colectie de paturi de cea mai buna calitate.

Amenajarea unui dormitor mare

Chiar daca pare ca ai destul spatiu sa pui foarte multe lucruri, e bine sa nu faci asta. Pastreaza camera cat mai spatioasa pentru a avea un vibe relaxant. Daca alegi sa faci totul intr-un mod creativ, incearca sa imparti camera pe mai multe zone care se leaga intre ele, din punct de vedere estetic.

Cu mai mult spatiu in camera, ai loc si de un dulap mai mare, sau chiar un birou ce iti permite sa lucrezi remote chiar din spatiul tau intimp. Pentru momentele de relaxare in care vrei sa citesti o carte buna, ai putea sa pui un fotoliu langa geam, sau o canapea mai mica.

In acest caz, patul poate fi pozitionat pe centru, iar in ambele parti poti pune noptiere, astfel incat fiecare persoana sa aiba locul sau special de depozitare.

Votati articolul

Cum amenajezi dormitorul in functie de marime
Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 - 1 =