CULORILE CALDE, VII SI PUTERNICE - Partea 1

CULORILE CALDE, VII SI PUTERNICE - Partea 1
CULORILE CALDE, VII SI PUTERNICE, VOR FI ASOCIATE CU SENTIMENTUL DE VESELIE, DE JOACA, IAR PASTELURILE SUBTILE, IN NUANTE RECI, VOR IMPRIMA SENZATIA DE CALM SI DISCRETIE.
MOBILIERUL CU LINII SIMPLE SI ACCESORII STRICT NECESARE, intr-o culoare dominanta neutra, nu se va demoda niciodata, deci merita sa investiti in asa ceva, mai ales daca nu aveti de gand sa mai cumparati alta mobila pentru mult timp de acum incolo. Pentru camerele de tineret, combinatia de alb, lemn natur si gri metalic este una foarte potrivita. De ce? Sa o luam pe puncte: 1. pentru ca piesele nu atrag atentia; 2. nu dau senzatia de masivitate, de "incarcare" a spatiului, fiind ideale pentru camerele modeste de bloc; 3. se potrivesc cu orice fel de finisaje, alese pentru pereti, pardoseala si tamplarie; 4. se pot asorta cu obiectele decorative si copurile de iluminat moderne; 5. accesoriile metalice vor constitui puncte de legatura cu aparatura electronica prezenta, cel putin, la varsta adolescentei.

Votati articolul

CULORILE CALDE, VII SI PUTERNICE - Partea 1
Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 - 4 =