Ceasul cu cuc, detaliu traditional pentru o casa rustica

Ceasul cu cuc, detaliu traditional pentru o casa rustica
Ceasurile cu cuc, nu tocmai la moda in timpurile noastre moderne si atat de tehnologizate, este o piesa decorativa si functionala in acelasi timp, care da un aer rustic locuintei. Fabricate din lemn si cu sculpturi realizate manual, ceasurile cu cuc functioneaza perfect daca sunt ingrijite corespunzator.

Se pot folosi in amenajarea in stil cottage, rustic sau traditional, in care domina lemnul si elementele florale sau etnice. Dincolo de aspectul inedit, ceasul cu cuc are si o istorie interesanta:

Anton Schneider este primul care a inceput sa produca astfel de ceasuri, in 1848, iar afacerea continua in familie si pana astazi.

Daca ai o locuinta moderna, dar totusi doresti sa incorporezi un astfel de element rustic, iata doua modalitati in care o poti face:

* amplaseaza ceasul cu cuc in holul de la intrare. Se va potrivi si mai bine daca il asezi langa mobilier de lemn, in nuante cat mai apropiate – cuierul sau dulapul de pantofi trebuie sa fie si ele din lemn.

* biroul este alta camera in acest ceas ar aduce o nota de originalitate, iesita din sablon.

Votati articolul

Ceasul cu cuc, detaliu traditional pentru o casa rustica
Rating:
Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 4 + 5 =