Amenajari interioare case si vile in stil mediteranean- 6 imagini care iti taie rasuflarea!

Amenajari interioare case si vile in stil mediteranean- 6 imagini care iti taie rasuflarea!
Insorita Grecie nu ne bucura doar cu plajele sale fermecatoare, caci ne ofera destul motive sa o indragim chiar si numai daca privim modul in care arata locuintele din zona.

Cromatica imprumutata din culoarea marii cristaline, naturaletea materialelor si unduirile arcadelor - acestea sunt doar cateva dintre elementele care caracterizeazeaza modelele de amenajari interioare case si vile in stil mediteranean.

Noi am gasit cele mai fascinante imagini care sa te inspire in acest sens si ti le prezentam, pe scurt, in acest articol!

 

  1. Bucatarie open-space in stil mediteranean

Sursa: http://www.idesignarch.com/wp-content/uploads/Mykonos-Villa_1.jpg

 

    Este simplu sa ai si tu o bucatarie amenajata in stil mediteranean, daca locuiesti la casa. Iti propunem un tip de amenajare a unei bucatarii open space, care intruneste toate caracteristicile designului grecesc. In primul rand, raportandu-ne la paleta cromatica, observam simplitatea, accentuata, sporadic, cu elemente de decor de culoare albastra.

Relaxarea specifica stilului grecesc reiese si din liniile mobilierului, care aduce un iz minimalist, dar si din renuntarea la obiectele decorative redundante.

 

2. Livinguri moderne de inspiratie greceasca

Sursa: https://onefinestay.imgix.net/media-library/tk/4837/4837_9.jpg

 

    Chiar si livingul tau poate arata precum cel al unei locuinte din frumoasa Grecie. Cu investitii minime, iti poti crea propriul tau colt mediteranean, inspirandu-te din aceste idei de amanajari interioare case si vile. Pentru ca sufrageria ta sa-ti dea senzatia ca esti in Grecia, ai nevoie sa achizitionezi un coltar spatios (doar stim bine ca grecii sunt cunoscuti pentru petrecerile lor de pomina si pentru pofta de socializare pe care o au!). Mai apoi, asigura-te ca nu incarci camera cu accesorii inutile; in schimb, ai voie sa abuzezi de lumina naturala, care patrunde prin ferestrele mari!

Sursa: http://iloveapps.us/wp-content/uploads/2016/08/1204151543051L3p.jpg

 

    Daca ai o casa cu piscina, ai si mai multe sanse sa te apropii de acele amenajari interioare case si vile in stil mediteranean. Cu siguranta ca piscina este un element care iti va aduce un pic din senzatia designului interior al unei case grecesti, amintindu-ti de marea linistita a grecilor. Asadar, uita de tehnologie si renunta la plasma TV; pozitioneaza-ti mobilierul cu fata spre exteriorul casei si bucura-te de privilestea naturala!

 

3. Dormitor

Sursa: http://fr.mykonosblu.com/assets/media/PICTURES/MYKONOS_BLU_WEBSITE/ACCOMMODATION/BLU_VILLAS/Cobalt_Blu_Villa_on_the_Waterfront_Private_Pool/02-cobalt-blu-villa-waterfront-private-pool-mykonos-luxury-master-bedroom-593.jpg

 

    Daca spatiul iti permite, poti sa iti creezi un dormitor exact ca cele de pe insulele grecesti. Un pat asemanator celor turcesti, cu baldachin sau un divan numai bun pentru relaxare sunt elementele pe care le-ai putea folosi pentru a concepe un design de poveste, inspirat de cel mediteranean.

Sursa: http://listbuildingforall.com/wp-content/uploads/2018/05/greek-bedroom-design-luxury-greek-bedroom-decor-kitchen-design-bedroom-design-greek-island-of-greek-bedroom-design.jpg

 

    Nu te-a convins niciuna dintre aceste idei de amenajari interioare case si vile? Cu siguranta ca dormitorul din imaginea de mai sus iti va taia respiratia! Acesta reprezinta, de fapt, o fuziune de stiluri, in care predomina cel grecesc, dar care imprumuta si accente din dormitoarele spaniolilor din inalta categorie sociala. Eleganta isi pune amprenta prin integrarea unor elemente precum candelabrul dar si pe obiectele de mobilier (pat si scaun), dar cromatica si materialele naturale pastreaza, totusi, specificul designului grecesc.

 

4. Camera pentru copii cu design de influenta mediteraneana

 

Sursa: http://www.3d-tr.com/wp-content/uploads/2015/10/5.jpg

Chiar si dormitorul copilului poate fi amenajat dupa principiile designului grecesc. De fapt, paleta de culori caracteristica acestui stil este foarte potrivita pentru camerele celor mici, deoarece are un efect foarte linistitor. Bleu-ul, dar mai ales albul sunt culori pe care le poti folosi chiar daca ai o fetita sau un baietel!

Votati articolul

Amenajari interioare case si vile in stil mediteranean- 6 imagini care iti taie rasuflarea!
Rating:
Nota: 4.21 din 5 - 7 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 4 + 4 =