5 motive pentru care sa folosesti cuie adezive

5 motive pentru care sa folosesti cuie adezive
Oare este ceva mai frustrant decat sa-ti dai seama ca ai dat o gaura gresit pentru un cui in perete? Gaura va ramane, dar tu tot ai nevoie de inca una pentru a monta ce-ti doresti pe perete exact unde vrei. Ar fi minunat sa poti sterge gaura din perete. Insa, cand folosesti cuiele clasice, acest lucru este aproape imposibil. Desigur, vei putea acoperi gaura, dar stim ca nu va fi niciodata peretele ca si cum n-ar fi fost gaurit deloc.

 

 

 

Daca scenariul prezentat iti da dureri de cap doar gandindu-te la el, atunci inseamna ca vei vrea sa citesti articolul pe care l-am pregatit pentru tine despre cuiele adezive. Pentru ca da, chiar exista aceasta solutie inteligenta care te va face sa uiti de gaurile inestetice. 

 
Ce sunt cuiele adezive?
 
Exact cum le spune si numele, cuiele adezive sunt cuie care nu necesita gauri in pereti si functioneaza pe o tehnologie inteligenta pentru fixarea obiectelor pe pereti. Cuiele adezive ofera solutii usoare de fixare pentru nenumarate obiecte si lipire sigura pe diferite suprafete, inclusiv placi ceramice, tapet si tencuiala. 
 
Care e diferenta intre cuiele adezive si cele clasice? 
 
Cuiele adezive ofera o alternativa utila comparativ cu utilizarea ciocanului si a cuielor clasice. Fiind adezive, cuiele acestea nu necesita alte unelte pentru a putea fi montate. Cuiele clasice lasa gauri, in timp ce cuiele adezive pastreaza peretii intacti. 
 
 
5 motive pentru care sa folosesti cuie adezive 
 
1. Cuiele adezive nu lasa gauri
 
Principalul beneficiu al cuielor adezive este ca pot fi montate pe orice suprafata fara sa lase urme sau gauri. 
 
2. Cuiele adezive sunt reglabile 
 
Cuiele adezive pot fi reglate dupa ce au fost montate. Exista cuie adezive reglabile care iti permit sa modifici inaltimea obiectului sau sa aliniezi mai multe obiecte.
 
3. Cuiele adezive sunt usor de montat
 
Nu a fost niciodata mai simplu sa montezi ceva pe perete. Cuiele adezive au un mecanism simplu ce necesita doar cativa pasi pentru a fi montate. 
 
4. Cuiele adezive sunt simplu de utilizat 
 
Nu doar ca sunt usor de montat, dar cuiele adezive sunt si simplu de utilizat. O data ce le-ai fixat pe perete le poti da foarte usor jos. 
 
5. Cuiele adezive pot fi indepartate fara urma 
 
Cuiele adezive nu vor lasa urme nici cand le indepartezi de pe perete. Acestea pot fi indepartate si reutilizate cu o noua fasie. 
 
 
Cat de rezistente sunt cuiele adezive?
 
Poate parea prea frumos ca sa fie adevarat si te intrebai daca cuiele adezive chiar rezista. Ar fi mare pacat sa-ti pice si obiectul si tencuiala de pe perete odata cu el. Dar, vestea buna e ca asta nu se va intampla pentru ca exista mai multe tipuri de cuie adezive, pentru suprafete diferite si greutati diferite. Asa ca nu trebuie sa-ti faci griji. Obiectele tale sunt in siguranta atata timp cat alegi modelul potrivit de cuie adezive. 
 
Descopera intreaga gama de cuie adezive de la Tesa pentru diferite suprafete si greutati!
 
 
 

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.88 din 5 - 4 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 2 =