Loganul care merge cu alcool

Loganul care merge cu alcool
Pentru ca Brazilia este cea mai mare tara producatoare de bio-etanol, majoritatea Loganurilor produse sau importate functioneaza cu acest combustibil ieftin si ecologic.

Argentina si Brazilia sunt cele mai puternice piete auto din America de Sud, aflate in prezent in plina dezvoltare. Renault a decis sa comercializeze in Brazilia autovehiculul sub sigla proprie, adaptat insa pietei locale.

In anul 1975, guvernul brazilian a lansat programul "Proalcool", a carui menire este de a limita utilizarea combustibililor lichizi traditionali - benzina si motorina, si inlocuirea acestora cu diferite tipuri de alcool.

In prezent, loganurile care circula in Brazilia sunt echipate cu motoare de tip "flexifuel", care pot fi alimentate fie cu alcool simplu, hidratat, fie cu un amestec de benzina cu 25% alcool anhidru, varianta care se gaseste, si ea, la pompele de alimentare.

Votati articolul

Loganul care merge cu alcool
Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 + 3 =