Locuinte ecologice temporare

Locuinte ecologice temporare
Ce ati spune daca, mergand intr-o drumetie prin frumosii munti ai tarii noastre ati fi nevoiti sa inoptati la un refugiu si acela ar arata ca cel din imagine?!
Se numeste Fincube si este o constructie concept, integral ecologica, amplasata nicidecum in Romania ci, in nordul Italiei, langa Bozen. Momentan are rolul de prototip si serveste ca refugiu montan. Este realizata din lemn, materiale fiind de origine locala si de asemenea, beneficiaza de manopera executata cu grija specifica mestesugarilor tirolezi. In materie de confort, ofera un spatiu de locuit de aprozimativ 47m2, design interior minimalist dar in acelasi timp modern si orientat spre natura. Echipamentele prezente sunt controlate cu ajutorul unui computer secondat de un tochscreen. Nu putem uita de faptul ca, este o construtie demontabila ce poate fi oricand mutata si amplasata intr-o alta locatie.

Votati articolul

Locuinte ecologice temporare
Rating:
Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 3 =